Tillid og tryghed hænger sammen

 Om mig 

Hvem er jeg?

Først og fremmest er jeg Mor til to skønne troldeunger, som hver dag beriger mit liv med masser af kærlighed, glæde og en masse læring om mig selv og hvordan vi er i relation med hinanden. 

Det er helt klart dem jeg kan takke allermest for den forandring jeg har været igennem personligt de sidste år. De har givet mig kærlige skub mod mine drømme, ved hver dag at udfordre min måde at tænke på og hvordan vi sammen skaber den bedste udgave af os selv.

Andre årsager til at jeg er hvor jeg er i dag, er fordi jeg tidligere har været syg med stress, efterfulgt af skilsmisse og har op til i dag, arbejdet og lært rigtig meget om mig selv og hvilken styrke vi indeholder som menneske. Selv når vi føler os allermest sårbare, alene og forvirrede, har vi en evne til at kæmpe os tilbage. Ikke til den vi var, men til den vi egentlig gerne vil være.

Det kræver at vi tør kigge ind ad, stole på at vi kommer videre, et skridt af gangen og huske på at de relationer vi har omkring os, er med til enten at holde os tilbage eller bringe os videre frem og støtte os i processen og jeg er dybt taknemmelig for dem der har været en del af min rejse indtil videre.

Hvad er min baggrund?

Jeg har en baggrund indenfor Økonomi og derudover er jeg uddannet Mindfulness Instruktør for voksne og for børn og unge. Det var for mig starten på at opleve mere ro i hverdagen og finde min egen indre balance og derved lære at mærke efter i kroppen, hvad der føles rigtigt for mig.

At finde min indre ro gjorde at min passion for at hjælpe andre til det samme, blev større og større og derved blev drømmen om at blive coach til virkelighed. Jeg fandt den helt rigtige uddannelse hos Be Change Coaching Academy, hvor en holistisk tilgang og fokus på netop kombinationen mellem krop og sind var et vigtigt udgangspunkt på min rejse mod at blive Mindful Coach / Life Coach, som jeg færdiggjorde i februar 2021. 

Find glæden i de små ting