Lyt til dit hjerte

Coaching

Hvad er Coaching?

Coaching er et specifikt fremadrettet værktøj, der er med til at åbne op for nye tanker og ideer og min tilgang til coaching er med udgangspunkt i et holistisk menneskesyn, hvor der er øget fokus på både krop og sind - krop, tanker og følelser. 

I coaching arbejder vi hver gang med et specifikt mål indenfor det område af dit liv, der fylder mest lige nu. Det kan være mål indenfor familie, karriere, kærlighed, økonomi, mental eller fysisk sundhed. Måske ønsker du at være mere tydelig i din kommunikation med andre, eller en bestemt person? Eller måske har du et ønske om at tabe dig? Uanset hvad du ønsker at fokusere på, vil jeg coache og guide dig i at finde ind til dine begrænsende overbevisninger og forhindringer og du vil dermed kunne bryde dine tidligere handlemønstre og vaner. 

Forhindringer og begrænsende overbevisninger er en flytbar sandhed vi har fortalt os selv, baseret på fortiden og når vi tør kigge på dem og erkende vores frygt og se den i øjnene, vil vi kunne tage et skridt ud af vores komfortzone og dermed skabe forandring og udvikling hos os selv.

Hvad er min opgave?

Det er at være lyttende, støtte dig i din proces, stille de rigtige spørgsmål og hjælpe dig til at mærke efter hvad der er rigtigt for dig. Derfor vil du i mine sessioner opleve at jeg benytter mig af en kombination af coachende redskaber, samt teknikker fra Mindfulness, herunder hjertemeditation, vejrtræknings øvelser og andre øvelser som inkludere kroppen.

Fremgangsmåden i mindful coaching er ikke-dømmende, åben, nysgerrig og medfølende, du vil forpligte dig overfor dig selv og sammen finder vi ind til nogle konkrete handlinger for dig, som vi følger op på og som vil bringe dig tættere på dine mål.

Hvorfor kombinere Krop og Sind?

Vores intuition er vores stærkeste værktøj i en søgen efter at finde ind til os selv og set fra den østlige filosofi, om feminin og maskulin energi (Yin og Yang), er en balance mellem Mindfulness (Yin) og Coaching (Yang) en sund måde at implementere nye vaner og handlinger mod vores mål. Når vi integrere kroppen, kan vi bedre mærke ind i hvad vi i virkeligheden ønsker os og hvilken vej der er den rigtige for os.

Gennem bevidst nærvær, meditation og fokus på vejrtrækningen, kan vi hver især opnå en indre ro. Vi kan finde ind til vores indre trygge rum, som blandt andet er vigtigt i forhold til at arbejde med børn. Det lyder så enkelt bare at sidde fem minutter og trække vejret og lytte til hvad vi ønsker os, men før vi overhovedet kan nå hen til at mærke hvad det er, er vi nødt til at finde ro i tankerne og huske at trække vejret helt ned i maven.

Du har derfor også muligheden for at vælge at en session hvor der er ekstra meget fokus på Mindfulness. Jeg vil bruge min intuition til at mærke efter hvad du har brug for og som oftest er en kropsscanning en rigtig god metode til at finde ro i kroppen, før coaching sessionen starter.

Jeg ser frem til at møde dig, støtte dig i din proces og hjælpe dig videre på din rejse.

Svarene kommer indefra